poster

Blood of Wine

LE SANG DE LA VIGNE / BLOOD OF THE WINE (2011)

dráma, krimi | Franciaország
Rendező: Aruna Villiers

További vetítések
A műsor nem elérhető az országban

éVAD: 1

RéSZ: 10

TARTALOM ISMERTETő

Na poziv prijatelja vinara i člana Bratstva Tastevin, bordoški enolog Benjamin Lebel sudjeluje na degustaciji u dvorcu Clos de Vougeot. Uto se pojavi Bernard Aristide, uvaženi trgovac i pokrovitelj bratstva, koji taj dan nije trebao biti prisutan. Traži "mjesto koje mu pripada". Benjamin ga prihvaća i kušanje počinje, ali prekine ga nakon prvoga gutljaja Aristideovo grčenje koji se ruši mrtav Benjaminu na rukama.
Policija na brzinu zaključuje da je riječ o trovanju ricinom. Ali tko je bio meta ubojstva? Benjamin ili Aristide? Sumnjivaca ima na pretek: Vivian Aristide, udovica i prezrena supruga koja napokon može započeti novi život, braća Montclart koje je uništio Aristide, čudnovati novinar Bressel ili tajanstvena Adele Grangeon koja je nećakinji ukrala parcele uz pomoć Montclarta i Aristidea? Ali sumnjivci pogibaju jedan za drugim. Dok mu je za petama ubojica koji zna sve o njemu, Benjaminu je potrebno sve umijeće koje ima kako bi zaustavio osvetnika s onoga svijeta.

Fényképek

Vino u krvi 01Vino u krvi 02Vino u krvi 03Vino u krvi 04Vino u krvi 05Vino u krvi 06Vino u krvi 07Vino u krvi 08

Kritikak


Nincs vélemény
AJáNLáSOK
  • SOKO Hamburg (2018)

    image
    SOKO Hamburg is a German crime series.
  • Rejtélyek az Alpokban (2019)

    image
    Commissioners Benedikt Beissl and Jerry Paulsen investigate murder cases in Berchtesgaden.
  • Einstein rejtélyei (2017)

    image
    Egy rendkívül intelligens professzor különböző bűnügyek megoldásában segíti a hatóságokat.
  • Kicsi a bors, de erős (1999)

    image
    The peppercorns are the girls and boys who solve detective stories in Hamburg with detective instincts. The Hamburg merchants used to be called "pepper sacks"....
TOP LISTáK

Bejelentkezés

A TvProfil sütiket használ a webhely jobb felhasználói élményének és funkcionalitásának biztosítása érdekében. A sütikkel kapcsolatos további információ itt található: adatvédelmi irányelvek.