poster

Blood of Wine: LES VEUVES SOYEUSES

Le sang de la vigne (2011)

dráma, krimi | Franciaország

További vetítések
A műsor nem elérhető az országban

éVAD: 1

RéSZ: 8 - LES VEUVES SOYEUSES

TARTALOM ISMERTETő

Obitelji Vonelle, koja je ugledni proizvođač šampanjca, u roku od šest mjeseci dogodile su se dvije smrti: prvo sin koji je poginuo u jahačkoj nesreći, a zatim njegov otac koji je umro u snu, zacijelo od žalosti.
Paulova žena Alice de Vonelle tako se našla na čelu poduzeća. Ne razumije se u proizvodnju šampanjca, ali želi velikom gestom obilježiti tugu koja ju je snašla. Sanja o berbi koja bi nosila ime njezina sina. Za taj projekt obraća se Benjaminu Lebelu, svestranom enologu koji takvo što još nikad nije radio. Zato i prihvaća izazov, koji je to u svakom smislu riječi jer ga u tvrtki Vonelle dočekuju na nož ne shvaćajući čemu ta intervencija izvana.
Počnu se nizati nesretne smrti, zbog čega se probudi sumnja u sve i svakoga. Tko vuče konce? Alice, njezin ujak Edouard, bratić Aymeric, nećakinja Marianne ili šef podruma François? Taj rebus moraju riješiti Benjamin i njegov pomoćnik Silvere ujedno razrađujući šampanjac iz kojega moraju izvući najbolje, unatoč nepovoljnim klimatskim uvjetima. Ništa nije lako kad sudjeluje i smrt.

Fényképek

Vino u krvi 01Vino u krvi 02Vino u krvi 03Vino u krvi 04Vino u krvi 05Vino u krvi 06Vino u krvi 07Vino u krvi 08

Kritikak


Nincs vélemény
AJáNLáSOK
  • Rejtélyek az Alpokban (2019)

    image
    Commissioners Benedikt Beissl and Jerry Paulsen investigate murder cases in Berchtesgaden.
  • Kicsi a bors, de erős (1999)

    image
    The peppercorns are the girls and boys who solve detective stories in Hamburg with detective instincts. The Hamburg merchants used to be called "pepper sacks"....
  • Einstein rejtélyei (2017)

    image
    Egy rendkívül intelligens professzor különböző bűnügyek megoldásában segíti a hatóságokat.
  • Brooklyn 99: Nem százas körzet (2013)

    image
    A New York 99. számú rendőrőrsén játszódó, poénokkal tűzdelt sorozat a tehetséges, ám gyerekes módon viselkedő Jake Peralta nyomozó (Andy Samberg) és újdonsült...
TOP LISTáK

Bejelentkezés

A TvProfil sütiket használ a webhely jobb felhasználói élményének és funkcionalitásának biztosítása érdekében. A sütikkel kapcsolatos további információ itt található: adatvédelmi irányelvek.