poster

Pun p'jat

Pun p'jat (2014)

reality | Horvátország

További vetítések
A műsor nem elérhető az országban

éVAD: 1

RéSZ: 4

TARTALOM ISMERTETő

Sinj je uvijek zanimljiv, kao mjesto u kojem se održava tradicionalno Sinjska alka i kao mjesto s bogatom gastronomskom ponudom. Što se nalazi na trpezi slavodobitnika sinjske alke, kako se spravljaju pravi arambaši, te što je to tako primamljivo u janjetini da je postala neizostavnim dijelom svakog svečanog događanja u Hrvata poput vjenčanja, poslovnih ručkova i sl. otkrit će nam današnja emisija. U pripremanju glavnog jela Luki će pripomoć njegova kolegica Zorica Kondža koja vuće korijene iz Cetinske krajine i koja je svojim kulinarskim znanjem i šaljivim dosjetkama uljepšala Luki proces kuhanja. Kako je i sam rekao 'da sreća hrabre prati' Luka se u 'Praznom fridžu' hrabro prihvatio pripremanja arambaša ali na svoj način, dok je za šećer na kraju odabrao žbativeno jaje s prošekom, slatko koje si zna napraviti u pet minuta kada mu se dogodi 'lina nedilja' i velika potreba za slatkim.

Fényképek

Pun p'jatPun P'jat 01Pun P'jat 02Pun P'jat 03Pun P'jat 04Pun P'jat 05Pun P'jat 06Pun P'jat 07Pun P'jat 08

Kritikak


Nincs vélemény
AJáNLáSOK
  • Der Hundeprofi - Rütters Team (2020)

    image
  • Van életünk

    image
    A napi reality epizódjaiban celebek mindennapjaiba pillanthatunk bele, valóban a színfalak mögé, a sztárok otthonába.
  • Segítség, bajban vagyok! (2013)

    image
    A Segítség, bajban vagyok! című műsor két fontos problémakörrel foglalkozik: jogi esetekkel és pszichológiai szempontból problémás helyzetekkel. A saját gyártású...
  • Motorway Patrol (1999)

    image
    Documentary following members of the New Zealand highway patrol as they witness the best and worst behaviour on the nation's busiest motorway.
TOP LISTáK

Bejelentkezés

A TvProfil sütiket használ a webhely jobb felhasználói élményének és funkcionalitásának biztosítása érdekében. A sütikkel kapcsolatos további információ itt található: adatvédelmi irányelvek.