poster

Amazonke

Las bandidas (2013)

szappanopera | Venezuela, Kolumbia

További vetítések
A műsor nem elérhető az országban

éVAD: 1

RéSZ: 115

TARTALOM ISMERTETő

Fabiola bježi s Alonsom, a Olegario, Matacán i Sergio ih proganjaju, ali vješti Alonso uspije im umaknuti. Sklone se u lijepoj kući koju im je Remigio našao i ondje vode ljubav i zakunu se na vječnu ljubav. Pada noć, Olegario, Matacán i Sergio silovito upadaju u Alonsov dom i viču na Marisol tražeći da im kaže gdje je Alonso. Marisol im kaže da ne zna ništa i zamoli ih da napuste kuću. Olegario ugleda Helenu i pita je tko je. Ona se predstavi kao Marisolina majka. Olegario je zaintrigiran. Amparo pati zbog Rubéna. Ide ocu u bolnicu i slučajno čuje Malenu kako govori da nije trudna. Amparo odlazi tražiti Olegarija, ali Malena to primijeti i pokuša je uvjeriti da je sve krivo čula. Amparo joj ne vjeruje i spremna je ocu reći što je čula. Odlazi u Corininu osbu, ali ona se kupa i dogovore se da će poslije razgovarati.

Fényképek

Amazonke 01Amazonke 02Amazonke 03Amazonke 04Amazonke 05Amazonke 06Amazonke 07Amazonke 08Amazonke 09Amazonke 10Amazonke 11Amazonke 12Amazonke 13Amazonke 14Amazonke 15

Kritikak


Nincs vélemény
AJáNLáSOK
  • Rosalinda (1999)

    image
    A woman gives birth to a baby girl while serving a long prison sentence. She gives her daughter to her sister. The girl grows up to be a flower seller.
  • Hegyimentők (2009)

    image
    Drama series centering around team of the mountain rescue service responds to emergencies in the German Alps.
TOP LISTáK

Bejelentkezés

A TvProfil sütiket használ a webhely jobb felhasználói élményének és funkcionalitásának biztosítása érdekében. A sütikkel kapcsolatos további információ itt található: adatvédelmi irányelvek.