poster

InDizajn s Mirjanom Mikulec: lifestyle emisija

InDizajn s Mirjanom Mikulec (2012)

beszélgetős műsor | Horvátország

További vetítések
A műsor nem elérhető az országban

éVAD: 4

RéSZ: 6 - lifestyle emisija

TARTALOM ISMERTETő

U rubrici 'Dizajnerski prostor' predstavljamo obiteljsku kuću za peteročlanu obitelj u Zagrebu, rad arhitekta Joška Vudraga i njegovog tima, dok u 'Stvaramo dom' izrađujemo kuhinju po mjeri kombinirajući tirkizni i sivi iveral s OSB pločama koje su se idealno uklopile u industrijski stil. Do kraja emisije osvježit ćemo stare teglice ljepilom za pločice i kamenčićima, a bojama ćemo uljepšati dječju sobu. Dekoracije na stolu bitan su dio svakog interijera, posebice za vrijeme blagdana, stoga ćemo pokazati tri različita načina dekoriranja, za luksuzan prostor, za mladenačku blagovaonicu i za doručak u vrtu.

Szereplők
JáTéKIDő: 30 perc

Fényképek

InDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom Mikulec

Kritikak


Nincs vélemény
AJáNLáSOK
TOP LISTáK

Bejelentkezés

A TvProfil sütiket használ a webhely jobb felhasználói élményének és funkcionalitásának biztosítása érdekében. A sütikkel kapcsolatos további információ itt található: adatvédelmi irányelvek.