poster

InDizajn s Mirjanom Mikulec: lifestyle emisija

InDizajn s Mirjanom Mikulec (2012)

beszélgetős műsor | Horvátország

További vetítések
A műsor nem elérhető az országban

éVAD: 4

RéSZ: 3 - lifestyle emisija

TARTALOM ISMERTETő

U današnjoj epizodi „InDizajna s Mirjanom Mikulec otvaramo vrata dizajnerski uređenog stana bračnog para arhitekata Niskota. Šarmantnim stanom prevladava bijela boja, „začinjena pažljivo odabranim detaljima. U prilogu „Stvaramo dom opremamo spavaću sobu u potkrovlju namještajem po mjeri zbog velike količine kosih stropova, dok za ljubitelje priloga „Uradi sam radimo zidove od opeke. Do kraja emisije upoznat ćemo vas s novitetima u svijetu posteljina, te prikazati kako smo unijeli svjetlost u mračan potkrovni stan.

JáTéKIDő: 30 perc

Fényképek

InDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom Mikulec

Kritikak


Nincs vélemény
AJáNLáSOK
TOP LISTáK

Bejelentkezés

A TvProfil sütiket használ a webhely jobb felhasználói élményének és funkcionalitásának biztosítása érdekében. A sütikkel kapcsolatos további információ itt található: adatvédelmi irányelvek.