What's up Japan

What's up Japan (2024)

dokumentum, utazás | Horvátország
Rendező: Sandra Basso

További vetítések
A műsor nem elérhető az országban

éVAD: 1

RéSZ: 2

TARTALOM ISMERTETő

Na japanskoj pacifičkoj obali posjetili smo gradić Matsuzaki koji je česta lokacija za snimanje serija i filmova jer osim pogleda na svetu planinu Fuji, tradicionalnih kuća i polja kvalitetne riže, tu su za turiste najvažnije duge pješčane plaže. Svjedočili smo kako u tehnološki naprednoj državi ljudi u administraciji još uvijek pišu olovkom i sjede okruženi tonama papira, dokumenata i arhive. Potresi u Japanu česti su i razorni pa smo provjerili koja su pravila gradnje i poštuju li se zakoni i pravila. Susret s jednim čovjekom uveo nas je u svijet japanske mašte, u svijet mangi i anima, stripova i crtanih filmova koji su važan dio japanske kulture i svakodnevice, jer mange i anime utječu na odijevanje, ponašanje i promišljanje Japanaca, a važan su izvozni proizvod. Japansko neznanje engleskog bilo je istodobno traumatično i zabavno pa smo provjerili koji je razlog tome.

Szerző: Goran Milić
Vágó: Valent Balun

Fényképek

What's up JapanWhat's up JapanWhat's up JapanWhat's up JapanWhat's up JapanWhat's up JapanWhat's up JapanWhat's up JapanWhat's up JapanWhat's up JapanWhat's up Japan

Kritikak


Nincs vélemény
TOP LISTáK

Bejelentkezés

A TvProfil sütiket használ a webhely jobb felhasználói élményének és funkcionalitásának biztosítása érdekében. A sütikkel kapcsolatos további információ itt található: adatvédelmi irányelvek.