poster

Ljubav na kocki

Apuesta por un Amor (2004)

romantikus | Mexikó

További vetítések
A műsor nem elérhető az országban

RéSZ: 109

TARTALOM ISMERTETő

U hacijendi svi žaluju što je Julio Gabriel umro, Julia plače i govori da želi umrijeti, Gabriel joj u suzama govori da je voli i da je treba. Alvaro govori Nadji da će njezin otac preživjeti. Julio dolazi k svijesti i govori Gabrielu da ga je netko lupio po glavi te da je pao u nesvijest, ali da se oporavio odmah i da je gledao Lazaru kako pali staju i da je odmah nakon toga ponovno pao u nesvijest. Don Julio se šokira kad vidi lijes Julija Gabriela. Dr. Perez govori Soledad da mora nazvati kardiologa jer je Julio očito pretrpio srčani udar. Gabriel govori Juliji da mu je njegov otac rekao da je vidio Lazaru kako pali staju. Julia odgovara da život za nju više nema smisla bez njezina sina i da želi biti mrtva. Domingo vidi Lazaru kako kupuje kartu za Mexico City i Julija Gabriela vodi sa sobom.

Fényképek

Ljubav na kocki 01Ljubav na kocki 02Ljubav na kocki 03Ljubav na kocki 04Ljubav na kocki 05Ljubav na kocki 06Ljubav na kocki 07Ljubav na kocki 08Ljubav na kocki 09Ljubav na kocki 10Ljubav na kocki 11Ljubav na kocki 12Ljubav na kocki 13Ljubav na kocki 14Ljubav na kocki 15

Kritikak


Nincs vélemény
TOP LISTáK

Bejelentkezés

A TvProfil sütiket használ a webhely jobb felhasználói élményének és funkcionalitásának biztosítása érdekében. A sütikkel kapcsolatos további információ itt található: adatvédelmi irányelvek.