poster

Volim Hrvatsku

Volim Hrvatsku (2012)

műsor | Horvátország
Rendező: Ivan Miladinov

További vetítések
A műsor nem elérhető az országban
Felhasználói értékelés: 10/10

éVAD: 1

RéSZ: 12

TARTALOM ISMERTETő

Ove nedjelje u emisiji "Volim Hrvatsku" rocker Zoran Mišić, pjevačica ozbiljne glazbe Antonela Malis i poznata televizijska voditeljica Željka Fattorini tim su Goranov, a u Reneovoj ekipi su mladi glumac Dado Ćosić, pjevačica Ivana Kindl i modna dizajnerica Ivana Popović.
Kroz pitanja iz povijesti filma i televizije insertima i pitanjima prisjetit ćemo se Gruntovčana, Drage Bahuna i glazbene emisije Cro pop rock; "Klepka" i "đelad" su riječi čija točna značenja tražimo; znate li kakvog je oblika otok Galešnjak u Pašmanskom kanalu?; iz kojeg je romana lik Melkior Tresić?; koje godine Republika Hrvatska postaje članicom Ujedinjenih naroda? Koji je naš rukometaš bio najbolji strijelac Olimpijade u Londonu s 49 postignutih golova? Koliko su nepismenih osoba popisivači stanovništva registrirali u zadnjem dostupnom nam popisu?
Odgovore na neka od ovih pitanja nismo dobili, pa provjerite što je bilo presudno za pobjedu u dvanaestoj emisiji "Volim Hrvatsku".
Hoće li Dado Ćosić, Ivana Kindl i Ivana Popović osigurati kapetanu Reneu još jednu pobjedu ili je više spretnosti, znanja i sreće i ovaj put imala Goranova ekipa - Zoran Mišić, Antonela Malis i Željka Fattorini?
Budite još jedno nedjeljno poslijepodne s nama na Prvom programu HTV-a.

Forgatókönyvíró:
Műsorvezetője: Mirko Fodor

Fényképek

Volim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim Hrvatsku

Kritikak


Nincs vélemény
AJáNLáSOK
TOP LISTáK

Bejelentkezés

A TvProfil sütiket használ a webhely jobb felhasználói élményének és funkcionalitásának biztosítása érdekében. A sütikkel kapcsolatos további információ itt található: adatvédelmi irányelvek.