poster

Kod nas doma

Kod nas doma (2017)

magazin | Horvátország

További vetítések
A műsor nem elérhető az országban

TARTALOM ISMERTETő

Što se glazbe tiče, u današnjoj emisiji na svoje će doći metalci, ali i ljubitelji klapskog pjevanja i to odjednom i zajedno. Ovaj neobičan spoj omogućit će nam Metaklapa čiji su članovi s nama.
Vidjet ćemo i kako je bilo iza kulisa polufinala showa Zvijezde pjevaju.
Osim što ćemo danas spojiti metal i klape, naši gosti Kristina Burja i Božidar Blaslov spojili su modu i odbačene ribarske mreže.
Idemo do još jednog eklektičnog umjetnika koji je spojio različite stilove i, nadamo se, s njima će pokoriti Europu. Naravno, to je naš čovjek u Švedskoj, Baby Lasagna.

Forgatókönyvíró:
Műsorvezetője: Iva Šulentić

Fényképek

Kod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas domaKod nas doma

Kritikak


Nincs vélemény
AJáNLáSOK
  • Hazahúzó

    image
    A hazai üdülési és szabadidős lehetőségek magazinja.
  • Hallo Deutschland (1997)

    image
    The tabloid magazine presents emotional stories about people in Germany and around the world.
  • Life - Menschen, Momente, Geschichten (2018)

    image
  • Hazajáró

    image
    Turisztikai magazinműsor – “Elindulni és hazatérni” A „Hazajáró” hétről-hétre bakancsot húz és nekiindul, hogy keresztül-kasul bebarangolja a Kárpát-medence...
TOP LISTáK

Bejelentkezés

A TvProfil sütiket használ a webhely jobb felhasználói élményének és funkcionalitásának biztosítása érdekében. A sütikkel kapcsolatos további információ itt található: adatvédelmi irányelvek.