poster

Okusi Hrvatske

Okusi Hrvatske (2012)

kaland, gasztronómiai | Horvátország

További vetítések
A műsor nem elérhető az országban

éVAD: 1

RéSZ: 11

TARTALOM ISMERTETő

Kontinentalna priča i istraživanje Hrvatske se nastavlja. Na red su došli Zagreb i njegova okolica. Budući da su gastronomski vrlo upečatljivi, Zagreb, Hrvatsko zagorje i prigorje vrlo su važna odredišta na putu Renea i Mije u njihovom istraživanju hrvatskih delicija. Tomislav Špiček jedan je od domaćina u ovotjednoj emisiji. Restoran Špiček svojom je ponudom među glavnim pokazateljima pravih okusa i gastronomskih bogatstava Hrvatskog zagorja i kako ih prezentirati na pravi način. Raca, mlinci, jezik, bučnica i zagorska štrudla od jabuka samo su neki od tradicionalnih recepata koje nudi ovaj dio Hrvatske. Osim prvoklasne hrane ova emisija otkriti će i vrhunska pića. Vinarija Tomac nadaleko je poznata svojom proizvodnjom pjenušca. Iako je veliki dio Hrvatske svjetski poznat po vinima, ne smije se zaobići ni kvaliteta i vrhunska proizvodnja pjenušca. Faze i osnovne razlike njegove proizvodnje i nastajanja samo su neke od zanimljivih informacija koje će Rene i Mia saznati. Kao i svaki dio Hrvatske tako i Hrvatsko zagorje želi svojim gastronomskim gostima prezentirati tradicionalnu kuhinju na moderan način. Jedan od takvih primjera prezentacije donosi hotel Kaj u Mariji Bistrici. Pačja prsa s ječmenom kašom, bučom i vrganjima samo su jedan u nizu recepata koji će sigurno oduševiti nepca i okusne pupoljke.

Fényképek

Okusi HrvatskeOkusi HrvatskeOkusi HrvatskeOkusi HrvatskeOkusi HrvatskeOkusi HrvatskeOkusi HrvatskeOkusi HrvatskeOkusi HrvatskeOkusi HrvatskeOkusi HrvatskeOkusi HrvatskeOkusi HrvatskeOkusi HrvatskeOkusi HrvatskeOkusi HrvatskeOkusi HrvatskeOkusi HrvatskeOkusi HrvatskeOkusi Hrvatske

Kritikak


Nincs vélemény
AJáNLáSOK
TOP LISTáK

Bejelentkezés

A TvProfil sütiket használ a webhely jobb felhasználói élményének és funkcionalitásának biztosítása érdekében. A sütikkel kapcsolatos további információ itt található: adatvédelmi irányelvek.