poster

Dudo i prijatelji

Dudo i prijatelji (2023)

sport | Horvátország

További vetítések
A műsor nem elérhető az országban

TARTALOM ISMERTETő

Rukometni klub Zagreb jedan je od zaštitnih znakova sporta u Zagrebu, ali i u Hrvatskoj. Brojni trofeji kojima se ovaj klub okitio svjedoče i o brojnim talentima zaslužnima za njihovo osvajanje. Gost emisije predsjednik je Rukometnog kluba Zagreb, Vedran Šupuković koji će govoriti o uspjesima ovog kluba, natjecanja u kojima nastupa, ali i o rukometu općenito.

Fényképek

Dudo i prijateljiDudo i prijateljiDudo i prijateljiDudo i prijateljiDudo i prijateljiDudo i prijateljiDudo i prijateljiDudo i prijateljiDudo i prijateljiDudo i prijateljiDudo i prijateljiDudo i prijateljiDudo i prijateljiDudo i prijateljiDudo i prijatelji

Kritikak


Nincs vélemény
AJáNLáSOK
  • Sportschau

    image
    The german TV-show from "Das Erste" is about every kind of sport, from winter sport to football, from tennis to motor sport.
  • Professional Bull Riders

    image
    The Professional Bull Riders, Inc. is an international professional bull riding organization based in Pueblo, Colorado, United States.
  • Ridikül

    image
  • Słownik polsko@polski

    image
TOP LISTáK

Bejelentkezés

A TvProfil sütiket használ a webhely jobb felhasználói élményének és funkcionalitásának biztosítása érdekében. A sütikkel kapcsolatos további információ itt található: adatvédelmi irányelvek.