poster

Ljubav na kocki

Apuesta por un Amor (2004)

romantikus | Mexikó

További vetítések
A műsor nem elérhető az országban
Felhasználói értékelés: 8/10

RéSZ: 51

TARTALOM ISMERTETő

Julio pita Juliju zašto je pijana, a ona odgovara da pije da dobije hrabrost. Nakon svečanosti, Soledad pita Juliju zašto je to učinila. Ona odgovara da je htjela da Gabriel vidi da joj je svejedno zbog braka. Gabriel kaže Franciscu da mu je Julia žena i da ga ne želi ni blizu nje. Objašnjava mu da je njegov brak farsa i da će ga brzo ostaviti. Clara govori Juliji da će se uskoro useliti u svoju novu kuću i da više nije usamljena. Gabriel od Julija traži da ga primi u klub jer je to jedino mjesto gdje mogu razgovarati. Chepe Juliji kaže da treba pokušati biti sretna s Gabrielom jer je istinski voli. Julia ulazi u Gabrielovu hacijendu, on joj pokazuje spavaću sobu i kaže joj da neće ući u nju ako ga ona ne pozove.

Fényképek

Ljubav na kocki 01Ljubav na kocki 02Ljubav na kocki 03Ljubav na kocki 04Ljubav na kocki 05Ljubav na kocki 06Ljubav na kocki 07Ljubav na kocki 08Ljubav na kocki 09Ljubav na kocki 10Ljubav na kocki 11Ljubav na kocki 12Ljubav na kocki 13Ljubav na kocki 14Ljubav na kocki 15

Kritikak


Nincs vélemény
TOP LISTáK

Bejelentkezés

A TvProfil sütiket használ a webhely jobb felhasználói élményének és funkcionalitásának biztosítása érdekében. A sütikkel kapcsolatos további információ itt található: adatvédelmi irányelvek.