poster

InDizajn s Mirjanom Mikulec: lifestyle emisija

InDizajn s Mirjanom Mikulec (2012)

beszélgetős műsor | Horvátország

További vetítések
A műsor nem elérhető az országban
Felhasználói értékelés: 1/10

éVAD: 2

RéSZ: 6 - lifestyle emisija

TARTALOM ISMERTETő

U današnjoj epizodi „inDizajna“ posjetit ćemo šarmantno uređen potkrovni stan dizajnerice Tene Kosor koji je ugradbom krovnih prozora postao oaza svjetlosti i mira. U rubrici „Stvaramo dom“ vodimo vas kroz sve faze preuređenja kupaonice stare 20 godina. Retro stil u uređivanju interijera vratio se na velika vrata, stoga ćemo vam pokazati kako da sami izradite unikatni tanjur za svoj zid. Vodimo vas i na "Boiling point" gdje ćemo vidjeti kako su dvije mlade djevojke stari stan pretvorile u izložbenu galeriju. Ako ste mislili da se sudoperi izrađuju samo od inoxa, prevarili ste se - postoji široki izbor sudopera koji će vam oduzeti dah svojim rozim, plavim i žutim bojama.

JáTéKIDő: 30 perc

Fényképek

InDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom Mikulec

Kritikak


Nincs vélemény
AJáNLáSOK
TOP LISTáK

Bejelentkezés

A TvProfil sütiket használ a webhely jobb felhasználói élményének és funkcionalitásának biztosítása érdekében. A sütikkel kapcsolatos további információ itt található: adatvédelmi irányelvek.