poster

What's up Sjever-Jug

What's up Sjever-Jug (2024)

dokumentum, utazás | Horvátország
Rendező: Sandra Basso

További vetítések
A műsor nem elérhető az országban
Felhasználói értékelés: 4.8/10
(5 votes)

éVAD: 1

RéSZ: 6

TARTALOM ISMERTETő

U ovoj epizodi govorimo o ljudskim pravima na europskom sjeveru i jugu. Finska i Norveška među prvima su u svijetu uvele ravnopravnost žena koja je gotovo u potpunosti ostvarena. Koautorica bestselera Priče za laku noć za mlade buntovnice Francesca Cavallo, prodanog u 7 milijuna primjeraka, govori nam o predrasudama koje još traju u Italiji. Aktivist za prava etničkih i seksualnih manjina Grk Gregory Valianatos bio je osuđivan i zatvaran zbog svojih liberalnih uvjerenja. Mnoštvo mladih rođenih u Grčkoj čiji su roditelji inozemnog podrijetla čekaju i više od 20 godina na državljanstvo.

Forgatókönyvíró: ,
Termelő: Vesna Banović
Szerző: Goran Milić
Műsorvezetője: Goran Milić
Szerkesztő: Jozo Barišić

Fényképek

What's up Sjever-JugWhat's up Sjever-JugWhat's up Sjever-JugWhat's up Sjever-JugWhat's up Sjever-JugWhat's up Sjever-JugWhat's up Sjever-JugWhat's up Sjever-JugWhat's up Sjever-JugWhat's up Sjever-JugWhat's up Sjever-JugWhat's up Sjever-JugWhat's up Sjever-JugWhat's up Sjever-JugWhat's up Sjever-Jug

Kritikak


Nincs vélemény
TOP LISTáK

Bejelentkezés

A TvProfil sütiket használ a webhely jobb felhasználói élményének és funkcionalitásának biztosítása érdekében. A sütikkel kapcsolatos további információ itt található: adatvédelmi irányelvek.