poster

Labirint strasti

Laberintos de Pasión (2000)

szappanopera | Mexikó

További vetítések
A műsor nem elérhető az országban
Felhasználói értékelés: 4.5/10
(2 szavazatokat)

RéSZ: 41

TARTALOM ISMERTETő

Pedro potrči uza stube i zatekne Cristóbala kako drži pištolj prislonjen uz glavu. Pedro mu pokuša oteti oružje, ali pištolj opali. Pedro je ranjen u trbuh i odbija otići u bolnicu. Odlaze po Julietu da ne bi morali javiti policiji što se dogodilo. Carmina nagovori Javiera da šuti. Diego obznani Rocío da je više neće čekati. Julieta pregleda Pedra i ustanovi da je metak samo okrznuo mišić. Propiše mu lijekove i da mu infuziju. Cristóbal se strahovito brine i izjeda ga krivnja. Genaro posprema pištolj, a Carmina ga upozori da mu je bolje da ga policija ne nađe jer bi ga to moglo inkriminirati i povezati s nekim događajima iz prošlosti. Rocío dolazi na ranč. Nadia nazove policiju i prijavi da je Cristóbal pokušao ubiti brata. Genaro to čuje, otme joj telefon i prekori je. Javier zaprijeti Nadiji da neće dopustiti da samo ona dobije Pedrov novac. Diego i Rosendo svađaju se zbog Magdalenine prošlosti. Rocío kaže Magdaleni da se Diego ponosi njome. Otac Mateo ohrabruje Cristóbala da prizna Pedru za svoju vezu s Nadijom prije nego što oni konzumiraju brak. Juan i Matilde priznaju Julieti da su napustili Dvorac jer je Genaro pokušao silovati Rocío. Iako su poziv o pokušaju ubojstva smatrali lažnim, policijski narednik Mendoza smatra da bi ipak trebalo provjeriti što se dogodilo. Rosendo optuži Magdalenu da je noć provela s drugim. Ona mu ispriča za pucnjavu, a on ode provjeriti je li to istina. Arturo posjeti Magdalenu, a ona mu prizna da je Diego njegov sin.

Fényképek

Labirint strasti 01Labirint strasti 02Labirint strasti 03Labirint strasti 04Labirint strasti 06Labirint strasti 07Labirint strasti 08Labirint strasti 09Labirint strasti 10Labirint strasti 11Labirint strasti 12

Kritikak


Nincs vélemény
AJáNLáSOK
  • Hegyimentők (2009)

    image
    Drama series centering around team of the mountain rescue service responds to emergencies in the German Alps.
TOP LISTáK

Bejelentkezés

A TvProfil sütiket használ a webhely jobb felhasználói élményének és funkcionalitásának biztosítása érdekében. A sütikkel kapcsolatos további információ itt található: adatvédelmi irányelvek.