poster

Svjetski biseri: Kanarski otoci - rođeni iz vatre i uljuljkani oceanom

Flavors 9 / Horizons 9


További vetítések
A műsor nem elérhető az országban

éVAD: 9

RéSZ: 11

TARTALOM ISMERTETő

Kanarski arhipelag popularno je turističko odredište. Unatoč današnjem priljevu turista, ti vulkanski otoci koje su oblikovali siloviti prirodni elementi uspjeli su sačuvati i prostranstva velike ljepote. S kulturom koja je snažno prožeta južnoameričkim duhom i zemljopisnim položajem u blizini sjevernoafričke obale, Kanari su mjesto miješanja raznolikih utjecaja. Taj španjolski arhipelag još uvijek krije brojne tajne. Svaki njegov otok ima snažno izražen vlastiti karakter u kojem se umjetnost stapa s prirodnim ljepotama i divljim krajolicima, a šarmantna tradicionalna sela s veličanstvenim pustim plažama.

Fényképek

Svjetski biseri: Kanarski otoci - rođeni iz vatre i uljuljkani oceanomSvjetski biseri: Kanarski otoci - rođeni iz vatre i uljuljkani oceanomSvjetski biseri: Kanarski otoci - rođeni iz vatre i uljuljkani oceanomSvjetski biseri: Kanarski otoci - rođeni iz vatre i uljuljkani oceanomSvjetski biseri: Kanarski otoci - rođeni iz vatre i uljuljkani oceanomSvjetski biseri: Kanarski otoci - rođeni iz vatre i uljuljkani oceanomSvjetski biseri: Kanarski otoci - rođeni iz vatre i uljuljkani oceanomSvjetski biseri: Kanarski otoci - rođeni iz vatre i uljuljkani oceanomSvjetski biseri: Kanarski otoci - rođeni iz vatre i uljuljkani oceanomSvjetski biseri: Kanarski otoci - rođeni iz vatre i uljuljkani oceanomSvjetski biseri: Kanarski otoci - rođeni iz vatre i uljuljkani oceanomSvjetski biseri: Kanarski otoci - rođeni iz vatre i uljuljkani oceanomSvjetski biseri: Kanarski otoci - rođeni iz vatre i uljuljkani oceanom

Kritikak


Nincs vélemény
AJáNLáSOK
TOP LISTáK

Bejelentkezés

A TvProfil sütiket használ a webhely jobb felhasználói élményének és funkcionalitásának biztosítása érdekében. A sütikkel kapcsolatos további információ itt található: adatvédelmi irányelvek.