poster

InDizajn s Mirjanom Mikulec: lifestyle emisija

InDizajn s Mirjanom Mikulec (2012)

beszélgetős műsor | Horvátország

További vetítések
A műsor nem elérhető az országban

éVAD: 1

RéSZ: 7 - lifestyle emisija

TARTALOM ISMERTETő

U današnjoj epizodi vidjet ćemo kako izgleda stan namijenjen iznajmljivanju. Kako stanovi koji se iznajmljuju obično nemaju skup namještaj, tako je i nama bio zadatak opremiti ga sa skromnim budžetom, a da bude lijep i funkcionalan. U prilogu „Trendovi“ vidjet ćemo trendove u spavanju, u čemu će nam pomoći tvornica madraca i kreveta „Perfecta dreams“, u „Makeoveru“ ćemo preurediti tinejdžersku sobu, a prikazat ćemo vam i proces izrade namještaja po mjeri od samih početaka, pa sve do montaže.

Fényképek

InDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom MikulecInDizajn s Mirjanom Mikulec

Kritikak


Nincs vélemény
AJáNLáSOK
TOP LISTáK

Bejelentkezés

A TvProfil sütiket használ a webhely jobb felhasználói élményének és funkcionalitásának biztosítása érdekében. A sütikkel kapcsolatos további információ itt található: adatvédelmi irányelvek.