poster

Kumovi

Kumovi (2022)

vígjáték, krimi, dráma, romantikus | Horvátország

További vetítések
A műsor nem elérhető az országban
Felhasználói értékelés: 7/10
(3 szavazatokat)

éVAD: 2

RéSZ: 145

TARTALOM ISMERTETő

Kuzma i ministar nailaze na Stipana koji je u groznici. Ministar govori Kuzmi da se riješi Stipana koji previše njuška okolo, a Kuzma je zgrožen ministrom. Kuzma vraća Stipana u staru kuću gdje ga njeguju Ivka, Josip, Janko i Luce.
Kad Šima sazna kako je Stipanu, dolazi ga vidjeti, ali ni Stipanu ni Ivki nije previše drago Šimino prisustvo. Dok Šima dežura u dnevnoj sobi, dolaze i braća nakon što saznaju za Stipanovu bolest.
Martin dobiva poziv od Zvone koji od njega traži uslugu. Martin kreće u kuću Akrap i mulja Anđeli da ide u ljekarnu zbog Cvite. Anđela ide provjeriti kako je dida i otkriva da joj je lagao.
Milica tješi Marka Šanka koji je uvjeren da je on taj koji će umrijeti. Milica i Marko Šank se prijateljski druže, ali kad Šank ipak ne umre, radoznao je tko je umro.

Fényképek

KumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumovi

Kritikak


Nincs vélemény
AJáNLáSOK
  • Der Staatsanwalt (2005)

    image
    Cases and complicated lives of a public prosecutor and a police unit, a member of whom is the prosecutor's son, who work in Wiesbaden.
  • NCIS: Los Angeles (2009)

    image
    The Naval Criminal Investigation Service's Office of Special Projects takes on the undercover work and the hard to crack cases in LA. Key agents are G. Callen and...
  • Shark - Törvényszéki ragadozó (2006)

    image
    A magánéleti problémái és egy félresikerült ügye miatt Sebastian Stark úgy dönt, hogy elege van a védőügyvédi hívatásából, ezért felmond a munkahelyén. Miközben...
  • Murdoch nyomozó rejtélyei (2008)

    image
    In the late 1890s, police Inspector William Murdoch takes a new, more scientific approach to solving crimes. Assisted by coroner Dr. Julia Ogden and Constable...
TOP LISTáK

Bejelentkezés

A TvProfil sütiket használ a webhely jobb felhasználói élményének és funkcionalitásának biztosítása érdekében. A sütikkel kapcsolatos további információ itt található: adatvédelmi irányelvek.