poster

Storm Over Paradise

Tormenta en el paraíso (2007)

dráma | Mexikó

További vetítések
A műsor nem elérhető az országban
Felhasználói értékelés: 10/10

RéSZ: 99

TARTALOM ISMERTETő

Leonor i Sirenica slože se da moraju nagovoriti Naboru da svjedoči u Aymarinu korist jer se samo tako može spasiti. David je neutješan jer misli da ga je Marta ostavila zbog posla koji su joj ponudili u Kanadi. Otac Augusto i Aymarini prijatelji pokušavaju ohrabriti Aymar govoreći joj da će je Nicolás sigurno osloboditi. Maura misli da će je sigurno osuditi. Nicolás dolazi na suđenje s Naborom. Odvjetnik Alberti pokuša zastrašiti Naboru, ali na kraju Aymar proglase nevinom. Maura je bijesna jer joj je odvjetnik Alberti javio da je Nicolás doveo Naboru i da je njezino svjedočenje bilo presudno, te da je Nicolás odličan odvjetnik jer je uspio dokazati da je Aymar nevina. Botel kaže Aquilinu da sada ne može više sumnjati u to da ga je lažna Karina iskoristila i da ga nije namjeravala izvući iz zatvora. Aquilino mu odgovori da su se dogovorili da pobjegnu iz zatvora da bi se osvetili njoj i njezinoj kumi. Maura se žali Luisi jer joj je loše zbog kemoterapije. Estela predstavi Lisandra i njegovu majku svojim roditeljima i jako se naljuti na njih jer su se prema njima vrlo ružno ponijeli.

Fényképek

Storm Over ParadiseOluja u raju 01Oluja u raju 02Oluja u raju 03Oluja u raju 04Oluja u raju 05Oluja u raju 06Oluja u raju 08Oluja u raju 09Oluja u raju 10Oluja u raju 11Oluja u raju 12Oluja u raju 13Oluja u raju 14Oluja u raju 15

Kritikak


Nincs vélemény
AJáNLáSOK
  • A Place in the Sun (1996)

    image
    The daily events of the inhabitants of the "Palladini Palace" are intertwined with each other between love stories and deceptions, and the splendid Gulf of Naples...
  • Klinika - Új generáció (2015)

    image
    The spin-off to the original series 'In aller Freundschaft' focuses on the young doctors in a fictional clinic in Erfurt.
  • Lectii de viata (2015)

    image
  • Auf Streife – Die Spezialisten (2015)

    image
TOP LISTáK

Bejelentkezés

A TvProfil sütiket használ a webhely jobb felhasználói élményének és funkcionalitásának biztosítása érdekében. A sütikkel kapcsolatos további információ itt található: adatvédelmi irányelvek.