poster

Knjazalište: Stjepan Hauser kao gluha osoba

Knjazalište (2023)

Rendező: Robert Knjaz

További vetítések
A műsor nem elérhető az országban
Felhasználói értékelés: 1/10
(2 szavazatokat)

éVAD: 1

RéSZ: 3

TARTALOM ISMERTETő

Violončelist Stjepan Hauser među najpoznatijim je glazbenim čelima na svijetu i njegov je život - glazba. No kako bi mu život izgledao da je gluh? To smo ispitali u ovom nastavku Knjazališta, a pomogli su nam svjetski prvaci u rukometu za gluhe Leo, Kiki i Oliver koji za Hausera jedva da su čuli. Doslovno. Mogu li gluhe osobe osjetiti glazbu? Kako plešu, a kako se svađaju? Snalazi li se Hauser kao gluha osoba u znakovnom jeziku i kupovini? Naćulite uši i sve to saznajte na HTV-u!
Svi gledaju, Hauser ne čuje.

Forgatókönyvíró:
Termelő: Ivana Rukavina
Műsorvezetője: Robert Knjaz
Szerkesztő: Jozo Barišić

Fényképek

Knjazalište: Stjepan Hauser kao gluha osobaKnjazalište: Stjepan Hauser kao gluha osobaKnjazalište: Stjepan Hauser kao gluha osobaKnjazalište: Stjepan Hauser kao gluha osobaKnjazalište: Stjepan Hauser kao gluha osobaKnjazalište: Stjepan Hauser kao gluha osobaKnjazalište: Stjepan Hauser kao gluha osobaKnjazalište: Stjepan Hauser kao gluha osobaKnjazalište: Stjepan Hauser kao gluha osobaKnjazalište: Stjepan Hauser kao gluha osobaKnjazalište: Stjepan Hauser kao gluha osobaKnjazalište: Stjepan Hauser kao gluha osoba

Kritikak


Nincs vélemény
TOP LISTáK

Bejelentkezés

A TvProfil sütiket használ a webhely jobb felhasználói élményének és funkcionalitásának biztosítása érdekében. A sütikkel kapcsolatos további információ itt található: adatvédelmi irányelvek.