poster

David Skoko: A bike, some wine and a cook: Ekološki vinski vrh

David Skoko: Motor, loza, kuhača (2023)

dokumentum, gasztronómiai | Horvátország

További vetítések
A műsor nem elérhető az országban
Felhasználói értékelés: 5/10
(2 szavazatokat)

éVAD: 1

RéSZ: 2 - Ekološki vinski vrh

TARTALOM ISMERTETő

David Skoko nas vodi u "Bregovitu Hrvatsku", preciznije, u Zagorje. Na Vinskom vrhu predanog štovatelja prirode Tomislava Bolfana David će saznati koliko je istine u vicevima o zagorskim vinima, zašto su angusi značajni za samoodrživost, ali i kako se spajaju zagorski specijaliteti i maslinovo ulje. Epizodu je glazbeno začinio Tomislav Goluban, čest gost tog prekrasnog zelenog vinskog vrha.

Műsorvezetője: David Skoko

Fényképek

David Skoko: A bike, some wine and a cookDavid Skoko: A bike, some wine and a cookDavid Skoko: A bike, some wine and a cookDavid Skoko: A bike, some wine and a cookDavid Skoko: A bike, some wine and a cookDavid Skoko: A bike, some wine and a cookDavid Skoko: A bike, some wine and a cookDavid Skoko: A bike, some wine and a cookDavid Skoko: A bike, some wine and a cookDavid Skoko: A bike, some wine and a cookDavid Skoko: A bike, some wine and a cookDavid Skoko: A bike, some wine and a cookDavid Skoko: A bike, some wine and a cookDavid Skoko: A bike, some wine and a cookDavid Skoko: A bike, some wine and a cook

Kritikak


Nincs vélemény
TOP LISTáK

Bejelentkezés

A TvProfil sütiket használ a webhely jobb felhasználói élményének és funkcionalitásának biztosítása érdekében. A sütikkel kapcsolatos további információ itt található: adatvédelmi irányelvek.