poster

Kumovi

Kumovi (2022)

vígjáték, krimi, dráma, romantikus | Horvátország

További vetítések
A műsor nem elérhető az országban
Felhasználói értékelés: 4.7/10
(3 szavazatokat)

éVAD: 2

RéSZ: 85

TARTALOM ISMERTETő

Braća su zabrinuta nakon što je Stipan razotkrio njihov pokušaj špijuniranja. Vinko se boji izaći iz sobe i susreta sa Stipanom dok Vesna pokušava opravdati svoj postupak.
Stipan diže graju te se odlazi suočiti s braćom dok svi brinu hoće li napraviti nešto naglo. Stipan suočava braću te im održi lekciju, kao i Šima. Stipan se odlučuje vratiti u svoju rodnu kuću, a Šima ide s njim.
Šima odlazi na policiju te zahtjeva da policija što prije sredi problem s pirotehničarima.
Anđela drži Zvonu na posebnom režimu prehrane, a preko Luce natjera i Janka da ga se pridržava. Anđela sa Zvonom odlazi do svećenika kako bi dogovorila krštenje za Cvitu te posredno pogurala vjenčanje Matije i Martina.
Luce je frustrirana kada ugleda članak u novinama u kojima je okarakterizirana kao „zgodna doktorica“ te zove uredništvo novina i prijeti tužbom.

Fényképek

KumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumovi

Kritikak


Nincs vélemény
AJáNLáSOK
  • Der Staatsanwalt (2005)

    image
    Cases and complicated lives of a public prosecutor and a police unit, a member of whom is the prosecutor's son, who work in Wiesbaden.
  • Cobra 11 (1996)

    image
    Two police inspectors and their team from a Bonn-Koeln precint fight all sorts of criminals they encounter daily on major highways in Germany.
  • NCIS: Los Angeles (2009)

    image
    The Naval Criminal Investigation Service's Office of Special Projects takes on the undercover work and the hard to crack cases in LA. Key agents are G. Callen and...
  • Karmok (2017)

    image
    Öt manikűrös élete. A kozmetikai szalon tulajdonosa Desna, aki a beteg testvérével él. A legjobb barátja, Jennifer, a kétgyerekes ex-party lány. Ann, Desna...
TOP LISTáK

Bejelentkezés

A TvProfil sütiket használ a webhely jobb felhasználói élményének és funkcionalitásának biztosítása érdekében. A sütikkel kapcsolatos további információ itt található: adatvédelmi irányelvek.