poster

Valeria

Valeria (2008)

szappanopera | Venezuela, Egyesült Államok

További vetítések
A műsor nem elérhető az országban

RéSZ: 162

TARTALOM ISMERTETő

Miroslava razgovara s Jessicom i kaže joj da su sada svi dugovi među njima riješeni jer je i ona bjegunka. Jessica se ne slaže jer je ona izgubila sav svoj novac. Miroslava se želi sresti s Jessicom da vidi koja je jača. Jessica kaže da još nije pravi trenutak. Miroslava je ljuta i želi se osvetiti i Leopoldu i Valeriji. Estrella je u mentalnoj ustanovi. Lila, sestra u bolnici, razgovara s liječnikom Roblesom koji je i ravnatelj ustanove. Ona misli da je Estrella zdrava. Robles razgovara s Estrellom i smatra da bi trebala ostati još neko vrijeme. Estrella planira pobjeći jer nitko ne zna da je ona ondje. Miroslava je prerušena u prosjaka i napada Lea. Isidro vidi što se događa i uvjeren je da je Miroslava napala Leopolda. Leopolda odvode u bolnicu i operiraju. Ozbiljno je povrijeđen. Cijela ga obitelj čeka, a María Inmaculada misli da je Valeria kriva za to što se dogodilo Leopoldu.

Fényképek

Valeria 01Valeria 02Valeria 03Valeria 04Valeria 05Valeria 06Valeria 07Valeria 08Valeria 09Valeria 10Valeria 11Valeria 12Valeria 13Valeria 14

Kritikak


Nincs vélemény
AJáNLáSOK
  • Hegyimentők (2009)

    image
    Drama series centering around team of the mountain rescue service responds to emergencies in the German Alps.
TOP LISTáK

Bejelentkezés

A TvProfil sütiket használ a webhely jobb felhasználói élményének és funkcionalitásának biztosítása érdekében. A sütikkel kapcsolatos további információ itt található: adatvédelmi irányelvek.