poster

Valeria

Valeria (2008)

szappanopera | Venezuela, Egyesült Államok

További vetítések
A műsor nem elérhető az országban

RéSZ: 70

TARTALOM ISMERTETő

Leopoldo kaže Miroslavi da je ona kriva što je Valeria u zatvoru te da će je izvući iz zatvora, a Miroslava će doći na njezino mjesto. Otac Alfredo ne može obećati ocu Jesúsu da više neće vidjeti Piedad, stoga razgovara s monsinjorom i odluče da će ga privremeno suspendirati. Otac Alfredo provodi nekoliko dana u Scarletinu stanu. Piedad priznaje Leopoldu da je bila prisiljena udati se za Samuela i da je zapravo voljela drugoga muškarca, a pritom misli na Alfreda. Alex kaže Valeriji da su on i Ana Lucía bili na policijskoj postaji kako bi svjedočili protiv Julija. Hilda moli Julija da misli na Valeriju i da prizna istinu, ali on ne popušta jer se boji zatvora. Navečer Julio se pijan vraća kući pa ga Ana Lucía i Alex izbacuju iz stana. Mariela sreće Leopolda u stanu i kaže mu da Valeria nešto muti s Davidom. Leopoldo kaže Valeriji da je Julio dao izjavu, da je sve porekao i da je rekao da je Valeria dobrovoljno dala kćer.

Fényképek

Valeria 01Valeria 02Valeria 03Valeria 04Valeria 05Valeria 06Valeria 07Valeria 08Valeria 09Valeria 10Valeria 11Valeria 12Valeria 13Valeria 14

Kritikak


Nincs vélemény
TOP LISTáK

Bejelentkezés

A TvProfil sütiket használ a webhely jobb felhasználói élményének és funkcionalitásának biztosítása érdekében. A sütikkel kapcsolatos további információ itt található: adatvédelmi irányelvek.