poster

Valerija

Valeria (2008)

szappanopera | Venezuela, Egyesült Államok

További vetítések
A műsor nem elérhető az országban

RéSZ: 66

TARTALOM ISMERTETő

Valeria, nakon 24 sata, napušta samicu i odvode je u ravnateljičin ured. Ravnateljica je obavijesti da može pomagati dr. Davidu Barriosu u ambulanti, no Valeria to ne želi pa ravnateljica pomisli da se ponaša arogantno. Valeria kaže Manón što se dogodilo, a ona misli da Valeria želi biti blizu Davida pa se posvađaju. Salvador posjećuje Estrellu i kaže joj da želi biti blizu Tati te traži njezinu pomoć. Scarlet posjećuje Julija. Trebala bi reći Juliju neka svjedoči, ali učini suprotno – prijeti mu kako ne bi svjedočio. Alex razgovara s ocem i pokušava ga odgovoriti od toga jer želi da Valeria bude slobodna, ali Julio ipak ne želi svjedočiti jer ne želi u zatvor.

Fényképek

Valeria 01Valeria 02Valeria 03Valeria 04Valeria 05Valeria 06Valeria 07Valeria 08Valeria 09Valeria 10Valeria 11Valeria 12Valeria 13Valeria 14

Kritikak


Nincs vélemény
AJáNLáSOK
  • Hegyimentők (2009)

    image
    Drama series centering around team of the mountain rescue service responds to emergencies in the German Alps.
TOP LISTáK

Bejelentkezés

A TvProfil sütiket használ a webhely jobb felhasználói élményének és funkcionalitásának biztosítása érdekében. A sütikkel kapcsolatos további információ itt található: adatvédelmi irányelvek.