poster

Valerija

Valeria (2008)

szappanopera | Venezuela, Egyesült Államok

További vetítések
A műsor nem elérhető az országban

RéSZ: 57

TARTALOM ISMERTETő

Leopoldo dolazi u stan gđe Hilde želeći je smiriti i reći joj da će Valeria i njegova kći biti dobro ma gdje se nalazile. Leopoldo donosi i poruku njegove sestre Tati koja želi da Hilda bude s njime na vjenčanju. Međutim, Hilda to neće moći jer se još nije pomirila sa sinovom smrti.Salvador i Tati jako su zaljubljeni i sretni su što će se vjenčati. Tati predlaže Salvadoru da malo odgode medeni mjesec tako da može završiti fakultet, a Salvador, kao i uvijek, udovolji njezinoj želji.Manón mora izaći po hranu, no traži je policija pa je prepoznaju. Slijede je i pronađu ih u skladištu. Javljaju Samuelu da su već pronašli Valeriju i uhite nju i Manón. Valeria ne može vjerovati da će joj opet uzeti kćer nakon što ju je pronašla. Leopoldo mora doći po svoju kćer na policijsku postaju i ne razumije zašto su u pritvoru ako nitko nije podnio prijavu protiv njih.

Fényképek

Valeria 01Valeria 02Valeria 03Valeria 04Valeria 05Valeria 06Valeria 07Valeria 08Valeria 09Valeria 10Valeria 11Valeria 12Valeria 13Valeria 14

Kritikak


Nincs vélemény
TOP LISTáK

Bejelentkezés

A TvProfil sütiket használ a webhely jobb felhasználói élményének és funkcionalitásának biztosítása érdekében. A sütikkel kapcsolatos további információ itt található: adatvédelmi irányelvek.