poster

Valeria

Valeria (2008)

szappanopera | Venezuela, Egyesült Államok

További vetítések
A műsor nem elérhető az országban

RéSZ: 50

TARTALOM ISMERTETő

Nakon povratka s večere, Renata i Estrellu u stanu napadaju Hugo i Juan Ignacio, lica skrivenih kapuljačama. Pokušaju ubiti Estrellu, ali im se Renato ispriječi i oni ga ubodu nožem. Hugo i Juan Ignacio pobjegnu, a Estrella, Teresa i Isidro odvode Renata u bolnicu gdje ga operiraju, ali on ostaje u teškom stanju. Estrella i Renato odlučuju se vjenčati prema zakonu o vjenčanju prije smrti. Renato pada u komu.Leopoldo dolazi u Davidov stan i nagovara ga da počne s rehabilitacijom. Također ga moli da razgovara sa ženama koje rade u njihovoj kući i savjetuje im kako da se odnose prema njemu, ali David to odbija. Sljedeći dan Hipólita nagovori Davida na odlazak u vrt, gdje on pristaje na rehabilitaciju pod uvjetom da ga prati Valeria.Samuel misli da su Juan Ignacio i Hugo nesposobni jer su ranili Renata umjesto da ubiju Estrellu.

Fényképek

Valeria 01Valeria 02Valeria 03Valeria 04Valeria 05Valeria 06Valeria 07Valeria 08Valeria 09Valeria 10Valeria 11Valeria 12Valeria 13Valeria 14

Kritikak


Nincs vélemény
TOP LISTáK

Bejelentkezés

A TvProfil sütiket használ a webhely jobb felhasználói élményének és funkcionalitásának biztosítása érdekében. A sütikkel kapcsolatos további információ itt található: adatvédelmi irányelvek.