poster

Valerija

Valeria (2008)

szappanopera | Venezuela, Egyesült Államok

További vetítések
A műsor nem elérhető az országban

RéSZ: 38

TARTALOM ISMERTETő

Valeria odlučuje reći Danielu da je Leopoldo otac njezine kćeri. Iako je doznao istinu, odlučuje da neće reći ništa kako bi zaštitio Miroslavu. Zabrinuta, Miroslava pita Salvadora vara li je Leopoldo, koji je odlučan da će pobijediti Valeriju na sudu.
Lolita je umorna od čekanja da Julio kupi stan pa ga ostavlja. Miroslava predlaže Leopoldu da vikend provedu u Cancúnu kako bi proslavili Lauritin rođendan, na što on pristaje. Tati je tužna pa je Salvador poziva na ručak ne znajući da je tužna jer je Alex poginuo.Juan Ignacio vraća se kući, no nitko ga ne dočekuje kao što je očekivao, osim njegova oca Samuela koji je sretan što ga opet vidi. Angelita doznaje da je Alex umro i brine se kako će Tati reagirati kada to dozna.

Fényképek

Valeria 01Valeria 02Valeria 03Valeria 04Valeria 05Valeria 06Valeria 07Valeria 08Valeria 09Valeria 10Valeria 11Valeria 12Valeria 13Valeria 14

Kritikak


Nincs vélemény
AJáNLáSOK
  • Hegyimentők (2009)

    image
    Drama series centering around team of the mountain rescue service responds to emergencies in the German Alps.
TOP LISTáK

Bejelentkezés

A TvProfil sütiket használ a webhely jobb felhasználói élményének és funkcionalitásának biztosítása érdekében. A sütikkel kapcsolatos további információ itt található: adatvédelmi irányelvek.