poster

Valerija

Valeria (2008)

szappanopera | Venezuela, Egyesült Államok

További vetítések
A műsor nem elérhető az országban

RéSZ: 29

TARTALOM ISMERTETő

U razgovoru s Anom Lucíjom, Valeria otkriva svoja razmišljanja o suđenju. Estrella se strašno posvađa sa Samuelom, koji joj prijeti da će joj nauditi ako ga ne ostavi na miru. Tati odlučuje razgovarati sa Samuelom i Piedad o njezinu posvojenju i traži objašnjenje, na što joj Samuel kaže da će joj reći istinu govoreći da je Estrella, njezina prava majka, bila raspuštenica i da ju je prodala za mnogo novca. Tati se sažali nad Valerijom jer misli da joj je kći mrtva, a zapravo su joj je Samuel i Miroslava uzeli. Tati je na redu da svjedoči na sudu i kaže da nije sigurna u istinitost Leopoldovih optužbi. Nakon nje svjedoči Miroslava, ali Valeria je ne želi ništa pitati jer zna da će o Leopoldu reći sve najljepše.
Valeria sreće Leopolda i kaže mu da joj je drago što je vezan lisičinama.

Fényképek

Valeria 01Valeria 02Valeria 03Valeria 04Valeria 05Valeria 06Valeria 07Valeria 08Valeria 09Valeria 10Valeria 11Valeria 12Valeria 13Valeria 14

Kritikak


Nincs vélemény
TOP LISTáK

Bejelentkezés

A TvProfil sütiket használ a webhely jobb felhasználói élményének és funkcionalitásának biztosítása érdekében. A sütikkel kapcsolatos további információ itt található: adatvédelmi irányelvek.