poster

Valeria

Valeria (2008)

szappanopera | Venezuela, Egyesült Államok

További vetítések
A műsor nem elérhető az országban
Felhasználói értékelés: 5.8/10
(4 szavazatokat)

RéSZ: 10

TARTALOM ISMERTETő

Miroslava koketira s Leopoldom trudeći se da on ostane s njome. U tom trenutku dolazi Valeria i nalazi ih u vrlo prijateljskoj atmosferi. Raquel, na okrutan način, govori Tatiani da je Salvadorova cura i da ona zbog svoje hendikepiranosti neće nikada naći tipa poput njega. Miroslava se pokušava naći s Valerijom. Ostavit će Teresi svoju posjetnicu govoreći joj da je došla ponuditi Valeriji posao. Estrella nalazi uplakanu Tati na plaži. Pokušava razgovarati s njome, ali Tati odlazi. Manon ispituje Lolitu o vezi s Juliom, no ona je niječe. Nekoliko trenutaka kasnije, Ana Lucía i Lolita potući će se iz istog razloga. Julio će se posvađati s Anom Lucíjom zbog njezina ponašanja. Hilda je brani i Valeria će napasti tatu zbog njegova ponašanja. Kasnije će se pojaviti Leopoldo s namirnicama za obitelj.

Fényképek

Valeria 01Valeria 02Valeria 03Valeria 04Valeria 05Valeria 06Valeria 07Valeria 08Valeria 09Valeria 10Valeria 11Valeria 12Valeria 13Valeria 14

Kritikak


Nincs vélemény
TOP LISTáK

Bejelentkezés

A TvProfil sütiket használ a webhely jobb felhasználói élményének és funkcionalitásának biztosítása érdekében. A sütikkel kapcsolatos további információ itt található: adatvédelmi irányelvek.