poster

Ja sam tvoja sudbina

MAIN TERI PARCHHAIN HOON (2009)

szappanopera | India

További vetítések
A műsor nem elérhető az országban
Felhasználói értékelés: 10/10
(2 szavazatokat)

RéSZ: 106

TARTALOM ISMERTETő

Pripreme za zabavu u punome su tijeku, no Ajuša nema. Pojavi se s Anćalinim ujakom i ujnom i Anćalinim djetetom. Anćal se osjeća nelagodno jer je obećala da neće vidjeti dijete sve dok je sva djeca ne prihvate kao majku. Ajuš uzima dijete i krene prema Anćal. Prisjeti se kako se ponašao prema Anćal. Predaje dijete Anćal, oslovi je s "mama" i kaže joj neka uzme dijete. Anćal je vidno ganuta. Ajuš je moli za oprost. Anćal mu odgovara neka zaboravi sve nesuglasice jer su sada prava obitelj.
Zabava je u tijeku. Hariman predstavi Bhušana kao Anćalina oca jer je odgojio Anćal kao pravi otac. Ćanćal govori Imli neka prepusti posluživanje posluzi jer je ona sada član obitelji. Imli je ganuta. Zabava počinje, a djeca na pozornici održe govor. Đuhi drži emocionalan govor. Kaže kako je po prvi put sretna nakon majčine smrti. Za to je zaslužna Anćal. Zahvali joj se što je pristala udati se za Siddharta. Saćin je sljedeći i on otpjeva pjesmu posvećenu Anćal i Siddharthu. Ajuš recitira pjesmu "Majka". Anćal kaže Ćanćal da zaboravi sve što se događalo u prošlosti te da krenu graditi svoj odnos ponovno. Međutim, pravo iznenađenje priredi Ramakant koji joj se ispriča jer nije vidio dobrotu u njoj. Blagoslovi nju i dijete. Na nebu, Đajina duša je spokojna jer je njezina misija obavljena i Anćal je postala njezina sudbina u pravom smislu te riječi.

Fényképek

Tvoja sam sudbina 01Tvoja sam sudbina 02Tvoja sam sudbina 03Tvoja sam sudbina 04

Kritikak


Nincs vélemény
AJáNLáSOK
  • Hegyimentők (2009)

    image
    Drama series centering around team of the mountain rescue service responds to emergencies in the German Alps.
TOP LISTáK

Bejelentkezés

A TvProfil sütiket használ a webhely jobb felhasználói élményének és funkcionalitásának biztosítása érdekében. A sütikkel kapcsolatos további információ itt található: adatvédelmi irányelvek.