poster

Ja sam tvoja sudbina

MAIN TERI PARCHHAIN HOON (2009)

szappanopera | India

További vetítések
A műsor nem elérhető az országban

RéSZ: 88

TARTALOM ISMERTETő

Sudip je u istom hotelu u kojem su odsjeli Anćal i Siddharth. Govori Siddharthu da obojica plove na istom brodu - Siddharth ne može zaboraviti svoju prvu suprugu, a Sudip ne može zaboraviti svoju prvu ljubav, Anćal. Siddharth se naljuti i želi ga udariti. Posljednji put upozorava Sudipa da ostavi Anćal na miru. Sudip ih prati i namjerno se susretne s Anćal. Siddharth je bijesan i kaže Anćal kako ne dopušta nikome da loše govori o njegovoj supruzi.
Anćal predloži da otputuju iz Goe jer im Sudip kvari zabavu. Anćal uvjerava djecu kako je najbolje da se vrate u Pune. Nakon povratka, Ajuš ugleda fotografiju na kojoj su Anćal i Siddharth pored Đajine fotografije. Naljuti se i ukloni fotografiju. Ćanćal mu govori kako mora zaboraviti svoju majku te da prihvati Anćal, koja je zauzela njezino mjesto. Ulazi Anćal i kaže Ćanćal da ne smiju tjerati Ajuša, jer se veze ne grade na silu. Ćanćal ne želi odustati od Ajuša. Nastavlja i tijekom večere kada Ajuš odbija jesti sve što je Anćal skuhala. Ćanćal mu kaže kako neće dobiti hranu sve dok ne oslovi Anćal kao "mama". Svi ostaju zapanjeni.

Fényképek

Tvoja sam sudbina 01Tvoja sam sudbina 02Tvoja sam sudbina 03Tvoja sam sudbina 04

Kritikak


Nincs vélemény
AJáNLáSOK
  • Hegyimentők (2009)

    image
    Drama series centering around team of the mountain rescue service responds to emergencies in the German Alps.
TOP LISTáK

Bejelentkezés

A TvProfil sütiket használ a webhely jobb felhasználói élményének és funkcionalitásának biztosítása érdekében. A sütikkel kapcsolatos további információ itt található: adatvédelmi irányelvek.