poster

Ja sam tvoja sudbina

Main Teri Parchhain Hoon (2009)

szappanopera | India

További vetítések
A műsor nem elérhető az országban
Felhasználói értékelés: 10/10

RéSZ: 73

TARTALOM ISMERTETő

Anćal se odlučila udati i ništa je ne može pokolebati. Siddhartha nazove Saćin. Siddharth mu laže govoreći mu da radi. Manu sine ideja. On nazove Saćina i nagovori ga da nazove Anćal, nadajući se da će dijete uspjeti promijeniti Anćalinu odluku. No do toga ne dolazi jer Siddharth zabrani Saćinu da ponovno nazove. Hariman priča djeci priču, a Lalita slučajno spomene kako Anćal više nikada neće podučavati djecu jer se zaručila. Saćin se uzruja. Sudip i Anćal se spremaju razmijeniti prstene u trenutku kada Saćin vikne. Moli Anćal da se ne udaje za Sudipa jer će je to zauvijek odvojiti od njega. Sudip pobjesni na Saćina i udari ga po ruci. Anćal udari Sudipa. Svi su šokirani.
Anćal i Sudip se posvađaju jer Anćal pridaje previše pažnje Saćinu. Anćal raskida zaruke. Siddharth kaže Anćal da bi svatko na Sudipovom mjestu udario Saćina zbog njegove izjave, no Anćal ga brani. Ona kaže Siddharthu kako je pristala udati se za Sudipa samo zato što ju je Siddharth zamolio. Svi su začuđeni. No, to nije sve. Siddharth joj kaže kako ona ne može stalno biti prisutna kako bi čuvala njegovu djecu. Ona nije njihova majka. Na čuđenje svih, Anćal kaže da bi htjela postati njihova majka!

Fényképek

Tvoja sam sudbina 01Tvoja sam sudbina 02Tvoja sam sudbina 03Tvoja sam sudbina 04

Kritikak


Nincs vélemény
AJáNLáSOK
  • Hegyimentők (2009)

    image
    Drama series centering around team of the mountain rescue service responds to emergencies in the German Alps.
TOP LISTáK

Bejelentkezés

A TvProfil sütiket használ a webhely jobb felhasználói élményének és funkcionalitásának biztosítása érdekében. A sütikkel kapcsolatos további információ itt található: adatvédelmi irányelvek.