poster

Pametan kao vrana, hrabar kao jež: Jelen

Pametan kao vrana, hrabar kao jež (2022)

dokumentum | Horvátország

További vetítések
A műsor nem elérhető az országban
Felhasználói értékelés: 10/10

éVAD: 1

RéSZ: 3 - Jelen

TARTALOM ISMERTETő

Snažan, graciozan, okretan i brz... Nije riječ (samo) o Robertu Knjazu, nego o pravom ukrasu naših šuma - jelenu. U ovoj epizodi naučit ćete koje je značenje jelenjih rogova i je li veličina (rogova) važna. Gledat ćete utrku sobova u Finskoj i otkriti losove i sobove supermoći. Saznat ćete kako sa sobovima pokrenuti biznis, kako je živjeti u kući s košutom te riču li bolje jeleni ili ljudi. Epizoda slatka k'o Bambi. Samo na HTV-u. I jelen i srna, priča je ista, šuma im k'o modna pista.

Fényképek

Pametan kao vrana, hrabar kao ježPametan kao vrana, hrabar kao ježPametan kao vrana, hrabar kao ježPametan kao vrana, hrabar kao ježPametan kao vrana, hrabar kao ježPametan kao vrana, hrabar kao ježPametan kao vrana, hrabar kao ježPametan kao vrana, hrabar kao ježPametan kao vrana, hrabar kao ježPametan kao vrana, hrabar kao ježPametan kao vrana, hrabar kao ježPametan kao vrana, hrabar kao ježPametan kao vrana, hrabar kao ježPametan kao vrana, hrabar kao ježPametan kao vrana, hrabar kao jež

Kritikak


Nincs vélemény
TOP LISTáK

Bejelentkezés

A TvProfil sütiket használ a webhely jobb felhasználói élményének és funkcionalitásának biztosítása érdekében. A sütikkel kapcsolatos további információ itt található: adatvédelmi irányelvek.