poster

Ja sam tvoja sudbina

Main Teri Parchhain Hoon (2009)

szappanopera | India

További vetítések
A műsor nem elérhető az országban

RéSZ: 71

TARTALOM ISMERTETő

Sudip uvjeri Siddhartha da razgovara s Anćal o svome tobožnjem braku s njome. Dhirađu, međutim, nije drago što se Sudip želi oženiti s Anćal. Osjeća da nešto ne valja, no Siddharth to ne primjećuje. Lalita pokušava spriječiti Ćanćalin odlazak u Mumbai, no bezuspješno. Svi u Mumbaiju šokirani su Ćanćalinim iznenadnim dolaskom. Dr. Šonali čuje kako Sudip s nekime razgovara o vjenčanju i pomisli kako je sigurno riječ o njoj. Susreće Anćal u hramu i kaže joj da su ona i Siddharth stvoreni jedno za drugo. Tada joj Anćal kaže da se njih dvoje ne kane vjenčati.
Nakon što je doznao da se Siddharth i Anćal ne misle vjenčati, Ramakant želi otići u Pune po djecu. No liječnik koji liječi Bharati kaže mu da bi svako uzbuđenje moglo biti škodljivo za njezino zdravlje. Siddharth susreće Anćal u restoranu i kaže joj da bi se trebala udati za Sudipa. Ćanćal napokon kaže Rekhi da se posvađala s Dhirađem. Anćal dolazi kući i naredi ujni da nikada više ne spomene Sudipovo ime. No osjeća se krivom zbog svoga ponašanja prema Siddharthu...

Fényképek

Tvoja sam sudbina 01Tvoja sam sudbina 02Tvoja sam sudbina 03Tvoja sam sudbina 04

Kritikak


Nincs vélemény
TOP LISTáK

Bejelentkezés

A TvProfil sütiket használ a webhely jobb felhasználói élményének és funkcionalitásának biztosítása érdekében. A sütikkel kapcsolatos további információ itt található: adatvédelmi irányelvek.