poster

Ja sam tvoja sudbina

Main Teri Parchhain Hoon (2009)

szappanopera | India

További vetítések
A műsor nem elérhető az országban

RéSZ: 68

TARTALOM ISMERTETő

Anćalinoj ujni je drago što je Anćal vratila sari. Napokon se uvjerila da je nesporazum riješen. Lalita kaže da bi, zbog Harimanovog lošeg zdravlja, vjenčanje trebalo odgoditi. Ćanćal joj ispriča kako je Siddharth dao novac Anćalinu ujaku. Smišljaju novi plan da razore taj sporazum. Odlaze k Anćal i predstavljaju se kao Anćalina šurjakinja i svekrva. Anćalina ujna je šokirana time jer je mislila da je čitava drama završila. Ćanćal i Lalita vrijeđaju Anćal i njezinu ujnu. Anćal se ne obazire na to i nastavi igrati igru.
Anćalina ujna ne želi razgovarati s njima. Ljuta je na Lalitu i Ćanćal jer ih vrijeđaju. Saćin, zabrinut za Anćalino zdravlje, nazove je kako bi je podsjetio da mora uzeti lijek kako bi se mogla vratiti i podučavati ih. Ne zna da se Anćal možda nikada više neće vratiti. Dhirađ govori Siddharthu su Lalita i Ćanćal otišle k Anćal i ondje napravile scenu. Kako bi riješio nesporazum, Siddharth odlazi k Anćal, no stvari se još više zakompliciraju....

Fényképek

Tvoja sam sudbina 01Tvoja sam sudbina 02Tvoja sam sudbina 03Tvoja sam sudbina 04

Kritikak


Nincs vélemény
AJáNLáSOK
  • Hegyimentők (2009)

    image
    Drama series centering around team of the mountain rescue service responds to emergencies in the German Alps.
TOP LISTáK

Bejelentkezés

A TvProfil sütiket használ a webhely jobb felhasználói élményének és funkcionalitásának biztosítása érdekében. A sütikkel kapcsolatos további információ itt található: adatvédelmi irányelvek.