poster

SOY TU DUENA

SOY TU DUENA (2010)

szappanopera | Mexikó

További vetítések
A műsor nem elérhető az országban

RéSZ: 32

TARTALOM ISMERTETő

Valentina govori Beniti kako je žalosna jer je sama i što ne može vjerovati ljudima koje voli. Misli kako je ni Ivana ni teta ne vole. Benita joj kaže da njoj može vjerovati jer je voli kao svoju kćer koju nikada nije imala. Jose Miguel zamjeri majci što je rekla Chuyu da ostane izvan kuće, a ona mu odgovara kako bi mogao nešto ukrasti te će ona odlučivati tko smije ući u kuću. Ivana licemjerno govori Valentini kako joj je žao što joj prije nije rekla za Alonsa. Horacio kaže Ivani da ga nije trebala nagovarati da se vrati Sandri jer on želi da svi saznaju da su njih dvoje par. Ivana mu govori da je ne pritišće, te da moraju pričekati neko vrijeme prije nego što kažu svima, a ponajviše Joseu Miguelu da su u vezi. Benita vidi kako Ivana i Horacio razgovaraju. Ivana kaže da će se ispričati Valentini i poludi kad joj Benita kaže da se divi njezinoj sposobnosti izmišljanja, a onda na kraju ispadne nevinašce. Jose Miguel kaže svome ocu da bi se trebali vratiti u Mexico jer bi ondje mogli dobiti pomoć. Federico mu kaže da je on odlučio da ne želi umrijeti u bolnici, te da ostaju na imanju.

Fényképek

Gospodarica tvoga srca 01Gospodarica tvoga srca 02Gospodarica tvoga srca 03Gospodarica tvoga srca 04Gospodarica tvoga srca 05Gospodarica tvoga srca 06Gospodarica tvoga srca 07Gospodarica tvoga srca 08Gospodarica tvoga srca 09Gospodarica tvoga srca 10Gospodarica tvoga srca 11Gospodarica tvoga srca 12Gospodarica tvoga srca 13Gospodarica tvoga srca 14

Kritikak


Nincs vélemény
AJáNLáSOK
  • Hegyimentők (2009)

    image
    Drama series centering around team of the mountain rescue service responds to emergencies in the German Alps.
TOP LISTáK

Bejelentkezés

A TvProfil sütiket használ a webhely jobb felhasználói élményének és funkcionalitásának biztosítása érdekében. A sütikkel kapcsolatos további információ itt található: adatvédelmi irányelvek.