poster

CAMALEONES

CAMALEONES (2009)

szappanopera | Mexikó

További vetítések
A műsor nem elérhető az országban

éVAD: 1

RéSZ: 71

TARTALOM ISMERTETő

Betina govori Solange da će dokazati da je Ulises špijun njezina tate jer ih je Rocío fotografirala zajedno. Solange na to upita Ulisesa je li nedavno razgovarao s njezinim tatom, no Ulises, sjetivši se što je obećao Augustu, govori da nije.Gabriela govori Ricardu da se jako loše ponio prema Patriciju kada mu je htio dati sat, a zapravo je on kriv što mu je rekao da će postati milijunaši.Vicente Villoro pokušava prisiliti Silvanu na seks, no ona ga pljusne. Ulazi Sebastián, maskiran, udari Vicentea i govori mu da je on Kameleon koji je ukrao njegove slike. Nije ih pronašao zbog nesposobnosti Augusta Poncea de Leóna, a sada kada će njega postaviti na mjesto zamjenika ministra, može zaboraviti svoja umjetnička djela.Solange upita tatu je li vidio Ulisesa, a on joj odgovori da se katkad nalazi s njim da mu kaže nešto o njegovu bratu i da mu da koji savjet. Solange mu ne vjeruje.

Fényképek

Kameleoni 01Kameleoni 02Kameleoni 03Kameleoni 04Kameleoni 05Kameleoni 06Kameleoni 07Kameleoni 08Kameleoni 09Kameleoni 10Kameleoni 11Kameleoni 12Kameleoni 13Kameleoni 14Kameleoni 15

Kritikak


Nincs vélemény
AJáNLáSOK
  • Hegyimentők (2009)

    image
    Drama series centering around team of the mountain rescue service responds to emergencies in the German Alps.
TOP LISTáK

Bejelentkezés

A TvProfil sütiket használ a webhely jobb felhasználói élményének és funkcionalitásának biztosítása érdekében. A sütikkel kapcsolatos további információ itt található: adatvédelmi irányelvek.