poster

SOY TU DUENA

SOY TU DUENA (2010)

szappanopera | Mexikó

További vetítések
A műsor nem elérhető az országban

RéSZ: 30

TARTALOM ISMERTETő

Benita kaže Valentini da, ako mora preživjeti, neka to učini dostojanstveno prisjećajući se svojih roditelja koji su je voljeli i poštovali. Gđa Isabel traži od Ivane da joj kaže zašto su se Jose Miguel i Rosendo svađali, a ona odgovara da je razlog Valentina. Gđa Isabel joj kaže kako ne može uspoređivati Josea Miguela i Alonsa, a k tome, misli da se Valentina ne bi mogla zaljubiti. Filadelfo kaže Rosendu da se promijenio, te da ljudi govore da je postao vlasničin pas koji trpi njezine uvrede samo zato što je zaljubljen u nju. Benita čuje njihov razgovor i zabrinuto kaže Valentini da mora otpustiti Rosenda jer bi je mogao povrijediti. Leonor nazove Ivanu kako bi je pitala je li zainteresirana za njezina sina. Ivana odgovori da je Jose Miguel želi zadržati u selu, ali ona je gradska žena i ne želi se žrtvovati ni za koga, pa čak ni kada je zaljubljena. Leonor razmišlja kako bi joj Ivana dobro došla u njezinim planovima. Felipe pokuša prići Valentini, ali ona mu kaže da on predstavlja povijest koju želi zaboraviti te da više ne mogu biti prijatelji. Don Federico kaže Joseu Miguelu i Leonor da je bolestan te da se zato želio vratiti na imanje jer je to mjesto na kojem bi želio umrijeti.

Fényképek

Gospodarica tvoga srca 01Gospodarica tvoga srca 02Gospodarica tvoga srca 03Gospodarica tvoga srca 04Gospodarica tvoga srca 05Gospodarica tvoga srca 06Gospodarica tvoga srca 07Gospodarica tvoga srca 08Gospodarica tvoga srca 09Gospodarica tvoga srca 10Gospodarica tvoga srca 11Gospodarica tvoga srca 12Gospodarica tvoga srca 13Gospodarica tvoga srca 14

Kritikak


Nincs vélemény
AJáNLáSOK
  • Hegyimentők (2009)

    image
    Drama series centering around team of the mountain rescue service responds to emergencies in the German Alps.
TOP LISTáK

Bejelentkezés

A TvProfil sütiket használ a webhely jobb felhasználói élményének és funkcionalitásának biztosítása érdekében. A sütikkel kapcsolatos további információ itt található: adatvédelmi irányelvek.