poster

Ja sam tvoja sudbina

Main Teri Parchhain Hoon (2009)

szappanopera | India

További vetítések
A műsor nem elérhető az országban

RéSZ: 56

TARTALOM ISMERTETő

Ramakant kaže svome bratu Ravikantu da nađe prikladnu školu za djecu i brzo ih ondje upiše. Ne želi da se djeca ikada više vrate Siddharthu. Ajuš, Đuhi i Saćin čuju njihov razgovor i zaprepaste se. Ne žele to, žele se odmah vratiti ocu. Ramakant grubo odbije njihovu želju i kaže im da će ostati s njim zauvijek. Anćal shvati da su svi uzrujani i da je ona razlog tome. Ajuš nazove Siddhartha i prepriča mu što im je Ramakant rekao. Siddharth se osjeća krivim jer im ne može pomoći.
Saćin i Đuhi su ljuti i ne žele ništa jesti. Ajuš ih nekako nagovori da jedu i uvjerava ih da će Siddharth doći po njih. Ćanćal ukori svoga pomoćnika Ramsingha jer su mu djeca važnija od nje. Ramakant to čuje i osjeća se krivim što je prema djeci bio grub. Dhirađ se pita što se može učiniti kako bi se djeca vratila. Odlazi k Anćal i pita je želi li poći sa Siddharthom u Mumbai, objasniti sve Ramakantu i vratiti djecu. Anćal odbije prijedlog jer zna da je Ramakant odveo djecu zbog nje, i da joj nikada neće povjerovati da između nje i Siddharth ne postoji ništa...

Fényképek

Tvoja sam sudbina 01Tvoja sam sudbina 02Tvoja sam sudbina 03Tvoja sam sudbina 04

Kritikak


Nincs vélemény
AJáNLáSOK
  • Hegyimentők (2009)

    image
    Drama series centering around team of the mountain rescue service responds to emergencies in the German Alps.
TOP LISTáK

Bejelentkezés

A TvProfil sütiket használ a webhely jobb felhasználói élményének és funkcionalitásának biztosítása érdekében. A sütikkel kapcsolatos további információ itt található: adatvédelmi irányelvek.