poster

Tvoja sam sudbina

Main Teri Parchhain Hoon (2009)

szappanopera | India

További vetítések
A műsor nem elérhető az országban

RéSZ: 53

TARTALOM ISMERTETő

Ramakant je uvjeren da su djeca dobro te da su u dobrim rukama i da je sve što je Ćanćal rekla protiv Siddhartha bila laž. Sprema se otići iz Pune, no spazi Siddhartha i Anćal u hotelu na ručku. Šokiran je. Prisjeti se da je Dhirađ rekao da je Siddharth morao otići na važan sastanak te da nije mogao odvesti Saćina na pregled. No, na njegovo razočaranje, Siddharth je otišao na važan sastanak ni s kim drugim nego s Anćal. Ramakant u tišini plati njihov račun i ode. Siddharth se šokira saznavši da je Ramakant posjetio Anćal, te da je zatražio da ona prestane podučavati djecu. Štoviše, zapanjeni su saznanjem da je netko platio njihov račun. Anćal se pita je li to bio njezin ujak, no stigavši kući, sazna da to nije bio on. Ramakant pođe ravno Siddharthovoj kući i govori Harimanu da je došao odvesti djecu zauvijek.
Hariman pokuša uvjeriti Ramakanta da je pogrešno shvatio sve u vezi sa Siddharthom i Anćal. Nisu ni u kakvoj ljubavnoj vezi. Ramakant im tada pokaže račun. On okrivi Siddhartha da je neodgovoran prema djeci te da provodi vrijeme s drugom djevojkom. Ne zna da je to igra koju igraju Lalita i Ćanćal. Lalitinoj sreći nema kraja nakon što sazna da je njezin plan napokon urodio plodom. Laže djeci i govori im da idu u Mumbai na samo nekoliko dana jer njihovoj baki nije dobro. Siddharth ne zna ništa o tome jer je Harimanu zabranjeno da ga nazove. Imli sluša razgovor između Harimana, Ramakanta i Lalite. Počne paničariti i uzaludno pokušava dobiti Siddhartha. Tada nazove Anćal i kaže joj da će Ramakant zauvijek odvesti djecu u Mumbai.

Fényképek

Tvoja sam sudbina 01Tvoja sam sudbina 02Tvoja sam sudbina 03Tvoja sam sudbina 04

Kritikak


Nincs vélemény
TOP LISTáK

Bejelentkezés

A TvProfil sütiket használ a webhely jobb felhasználói élményének és funkcionalitásának biztosítása érdekében. A sütikkel kapcsolatos további információ itt található: adatvédelmi irányelvek.