poster

Kumovi

Kumovi (2022)

vígjáték, krimi, dráma, romantikus | Horvátország

További vetítések
A műsor nem elérhető az országban
Felhasználói értékelés: 8.2/10
(5 votes)

éVAD: 1

RéSZ: 166

TARTALOM ISMERTETő

Nakon što Stipan uhvati Ivku sa slikom Matijinog ultrazvuka, ona mu laže čije je dijete. Stipan je zatečen viješću, ali na prvu povjeruje.
Kad Matija sazna za novi razvoj događaja, odluči reći Stipanu istinu, no Ivka je zaključa u sobu. Nakon što uspije izaći, uz pomoć Lare i Martina, Matija se suočava sa Stipanom, prizna mu da je trudna s Akrapom, da nosi curicu te je spremna otići od kuće.
Nakon Daničinog odlaska i upozorenja da će se Aljoša teško izvući bez zatvorske kazne, Vesna je utučena i Aljoša je pokušava ohrabriti. Sve ih zatekne Pere s viješću da je Matija trudna s Akrapom.
Luce preko Ivane saznaje cijelu istinu u vezi hidroelektrane, suočava Zvonu, koji joj konačno i priznaje da projekt 'HE' znači i potapanje Zaglava.

Fényképek

KumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumovi

Kritikak


Nincs vélemény
AJáNLáSOK
  • Nyomozás Velencében (2000)

    image
    In each story, Venetian detective commissioner Guido Brunetti investigates and solves one or more crimes, usually including murder, in the doges' city, with some...
  • Der Staatsanwalt (2005)

    image
    Cases and complicated lives of a public prosecutor and a police unit, a member of whom is the prosecutor's son, who work in Wiesbaden.
  • Shark - Törvényszéki ragadozó (2006)

    image
    A magánéleti problémái és egy félresikerült ügye miatt Sebastian Stark úgy dönt, hogy elege van a védőügyvédi hívatásából, ezért felmond a munkahelyén. Miközben...
  • Murdoch nyomozó rejtélyei (2008)

    image
    In the late 1890s, police Inspector William Murdoch takes a new, more scientific approach to solving crimes. Assisted by coroner Dr. Julia Ogden and Constable...
TOP LISTáK

Bejelentkezés

A TvProfil sütiket használ a webhely jobb felhasználói élményének és funkcionalitásának biztosítása érdekében. A sütikkel kapcsolatos további információ itt található: adatvédelmi irányelvek.