poster

Tvoja sam sudbina

Main Teri Parchhain Hoon (2009)

szappanopera | India

További vetítések
A műsor nem elérhető az országban

RéSZ: 39

TARTALOM ISMERTETő

Dhirađ zamjeri Laliti i Ćanćal jer kuju plan kako otjerati Anćal. Siddharth se osjeća krivim jer je Ćanćal ukorila Anćal. Mora uvjeriti Ćanćal i Lalitu da nema ničega između njega i Anćal. Ne želi da Anćal pati zbog nečega za što nije kriva. Život je bio jednostavniji i mirniji dok je Đaja bila živa. Dhirađ je vrlo zabrinut za Siddhartha. Pita ga zašto se toliko udaljio od Anćal. Siddharth mu kaže da nikada neće razumjeti zašto nešto radi. Anćal dolazi podučavati djecu, a Saćin je zamoli da mu pomogne nacrtati mamu.
Anćal čeka da joj barem netko čestita rođendan. No, već je podne, a nitko se nije sjetio čestitati joj. Anćal ne zna da je to zapravo dio plana, jer će joj čestitati tek navečer na zabavi koju organiziraju u njezinu čast. Ujak, ujna i Manu shvate da će Anćal biti povrijeđena takvim ponašanjem. Odluče joj čestitati, no ona je zaspala. Saćin želi biti prvi koji će čestitati Anćal rođendan. No Siddharth ih zaustavi jer smatra da je sada već prekasno nekome čestitati rođendan. Ni on sam ne ode čestitati Anćal. Sljedećeg dana Anćal dolazi u Siddharthovu kuću i djeca slave njezin rođendan. Ajuš joj odsvira nešto na gitari. Ćanćal i Lalita nisu zadovoljne što su svi uzbuđeni zbog Anćalinog rođendana. Upravo tada Saćin daje Anćal crtež Đaje. Pita Anćal može li im ona biti "mama učiteljica".

Fényképek

Tvoja sam sudbina 01Tvoja sam sudbina 02Tvoja sam sudbina 03Tvoja sam sudbina 04

Kritikak


Nincs vélemény
TOP LISTáK

Bejelentkezés

A TvProfil sütiket használ a webhely jobb felhasználói élményének és funkcionalitásának biztosítása érdekében. A sütikkel kapcsolatos további információ itt található: adatvédelmi irányelvek.