poster

Tvoja sam sudbina

Main Teri Parchhain Hoon (2009)

szappanopera | India

További vetítések
A műsor nem elérhető az országban

RéSZ: 37

TARTALOM ISMERTETő

Saćin nazove Anćalina ujaka i kaže mu da je u utorak Anćalin rođendan pa joj djeca planiraju prirediti rođendansku zabavu. Sudip, ujak i ujna također priređuju zabavu u njezinu čast. Ajuš traži Siddhartha novac za proslavu Anćalinog rođendana. Siddharth ne želi da Lalita ponovno uvrijedi Anćal te mu zbog toga odbije dati novac. Ajuš je šokiran i razočaran jer mu je otac prvi put nešto odbio učiniti. Ajuš skupi novac od ušteđevine. Dhirađ im pomaže s pripremama za zabavu, no slučajno kaže Anćal da joj djeca spremaju zabavu. Anćal pita Siddhartha za Manuov posjet tvornici. Siddharth joj odbije odgovoriti, no ona nije očekivala da će joj Siddharth odbiti učiniti malu uslugu.
Siddharth potajno organizira posjet tvornici za njezinog brata, no govori svima da ne smiju nikome reći da je bio ovdje. Dhirađ i djeca pripremaju zabavu za Anćal, a Saćin se prisjeti kako su proslavili Đajin rođendan prošle godine. Saćin želi slično učiniti i za Anćal. Anćal je ljuta zbog Siddharthova ponašanja. Dijeli svoje osjećaje s ujnom. Ona joj govori neka ne razmišlja o tome, nego da se posveti djeci i njihovom učenju. Ćanćal sazna za proslavu.

Fényképek

Tvoja sam sudbina 01Tvoja sam sudbina 02Tvoja sam sudbina 03Tvoja sam sudbina 04

Kritikak


Nincs vélemény
TOP LISTáK

Bejelentkezés

A TvProfil sütiket használ a webhely jobb felhasználói élményének és funkcionalitásának biztosítása érdekében. A sütikkel kapcsolatos további információ itt található: adatvédelmi irányelvek.