poster

Čudesni svemir: Sunce i Mjesec

Čudesni svemir (2022)

dokumentum, nevelési | Horvátország
Rendező: Mario Papić

További vetítések
A műsor nem elérhető az országban

RéSZ: 1

TARTALOM ISMERTETő

Kroz šest epizoda nove dokumentarne serije zavirite u povijest i dostignuća hrvatske astronomije. Uz voditelja Borisa Štromara pogledajte kroz teleskop, zabavite se na astro-partyju, upoznajte domaće astronome, ulovite meteor, ugasite svjetlosno onečišćenje i otkrijte ljepote nebeskih tijela koja nam većim ili manjim sjajem oduvijek pokazuju put.
Znamo da su Sunce i Mjesec potpuno drukčijeg sastava. Sunce je zvijezda, a Mjesec naš jedini prirodni satelit. Jedno od drugoga udaljeni su 150 milijuna kilometara, pa ipak, često im dajemo jednaku važnost i doživljavamo kao noćni ili dnevni odraz gotovo istog. Zašto je tako te kako Sunce i Mjesec utječu na Zemlju, pogledajte u prvoj epizodi dokumentarne serije Čudesni svemir.

Forgatókönyvíró:
Termelő: Maja Tondini
Műsorvezetője: Boris Štromar
Operatőr: Jurica Marković

Fényképek

Čudesni svemir: Sunce i MjesecČudesni svemir: Sunce i MjesecČudesni svemir: Sunce i MjesecČudesni svemir: Sunce i MjesecČudesni svemir: Sunce i MjesecČudesni svemir: Sunce i MjesecČudesni svemir: Sunce i MjesecČudesni svemir: Sunce i Mjesec

Kritikak


Nincs vélemény

Bejelentkezés

A TvProfil sütiket használ a webhely jobb felhasználói élményének és funkcionalitásának biztosítása érdekében. A sütikkel kapcsolatos további információ itt található: adatvédelmi irányelvek.