poster

Kumovi

Kumovi (2022)

vígjáték, krimi, dráma, romantikus | Horvátország

További vetítések
A műsor nem elérhető az országban
Felhasználói értékelés: 6/10

éVAD: 1

RéSZ: 111

TARTALOM ISMERTETő

Vinko i Jadranka kritiziraju Janka, Aljošu i Stipana kako im je palo na pamet doći kod Jadrankinih roditelja skrivati se. Uskoro svi saznaju što je Janko napravio.
Janko se čuje s Lucom i odlučuje se iskrasti iz kuće bez da obavijesti ostale.
Luce pokušava dobiti neke informacije od Vesne i Lare o Janku, ali one joj lažu. Luce uspijeva nagovoriti Laru da nazove Janka, a Lara i Vesna shvaćaju da je Valentina nestala.
Valentina odlučuje otići kod Danice i priznati joj da je ona ta koja je upucala Mirjanu.
Nakon Josipovog nagovaranja, Matija se predomišlja i daje Martinu posao na pumpi dok Anđela nagovara Zvonu da moraju izgraditi dobar odnos s Mirjanom s obzirom da će biti familija.

Fényképek

KumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumovi

Kritikak


Nincs vélemény
AJáNLáSOK
  • The Sommerdahl Murders (2020)

    image
    A love triangle between Dan Sommerdahl, his wife Marianne Sommerdahl and their best friend Flemming Torp occurs as they try to solves killings in Helsingør.
  • Der Staatsanwalt (2005)

    image
    Cases and complicated lives of a public prosecutor and a police unit, a member of whom is the prosecutor's son, who work in Wiesbaden.
  • Brown atya (2013)

    image
    Series inspired by the stories of GK Chesterton; a Catholic priest has a knack for solving mysteries in his English village.
  • CSI: Las Vegas-i helyszínelők (2021)

    image
    Facing an existential threat that could bring down the Crime Lab, a brilliant team of forensic investigators must welcome back old friends and deploy new...
TOP LISTáK

Bejelentkezés

A TvProfil sütiket használ a webhely jobb felhasználói élményének és funkcionalitásának biztosítása érdekében. A sütikkel kapcsolatos további információ itt található: adatvédelmi irányelvek.