poster

Tvoja sam sudbina

MAIN TERI PARCHHAIN HOON (2009)

szappanopera | India

További vetítések
A műsor nem elérhető az országban

RéSZ: 25

TARTALOM ISMERTETő

Ćanćal i svekrva nisu zadovoljne što se Anćal brine o djeci. Siddharthov otac, koji prepoznaje ženine i snahine namjere, kaže im da ih djeca ne trebaju. Dr. Sudip i Anćal se prepiru zbog Anćaline velike brige za Saćina. Anćal, uz djedovo dopuštenje, odvodi djecu u vrt. Slučajno ih ugleda Siddharth i pridruži im se. Tek što su se problemi naizgled riješili, Sudip ugleda Anćal i Siddhartha u vrtu. Na njegovom licu javlja se ljubomora, a Siddharth i djeca postaju mu odbojni. Pita se je li dječakova bolest jedini razlog Anćalina ponašanja i postoji li nešto više što privlači Anćal k toj obitelji.
Sudip odluči podijeliti svoje nezadovoljstvo s Anćalinom obitelji. Kaže im da postoji još neki razlog zbog koje se Anćal brine o djeci. Misli kako se Anćal počeo sviđati Siddharth. Anćalina obitelj se zabrine. Sudip želi saznati istinu, no svjestan je da mu Anćal neće ništa reći...

Fényképek

Tvoja sam sudbina 01Tvoja sam sudbina 02Tvoja sam sudbina 03Tvoja sam sudbina 04

Kritikak


Nincs vélemény
AJáNLáSOK
  • Hegyimentők (2009)

    image
    Drama series centering around team of the mountain rescue service responds to emergencies in the German Alps.
TOP LISTáK

Bejelentkezés

A TvProfil sütiket használ a webhely jobb felhasználói élményének és funkcionalitásának biztosítása érdekében. A sütikkel kapcsolatos további információ itt található: adatvédelmi irányelvek.