poster

Hazreti Merjem, serija

MAIN TERI PARCHHAIN HOON (2009)

szappanopera | India

További vetítések
A műsor nem elérhető az országban
Felhasználói értékelés: 7.1/10
(10 votes)

RéSZ: 1

TARTALOM ISMERTETő

Anćal je mlada, vedra i lijepa djevojka koja studira dizajn. Stanuje kod rodbine u gradu Pune. Želi otputovati u SAD kako bi nastavila studij. Sutradan ima intervju u Mumbaiu. Đaja i Siddharth žive u sretnome braku i imaju troje djece. Đaji svekrva uvijek govori ružne riječi. Đajina mlađa sestrična udana je za Siddharthina mlađeg brata, te ni ona nije dobra prema Đaji. Đaja putuje u Mumbai kad i Anćal kako bi se sastala sa svojim roditeljima nakon mnogo godina.
Anćal mora stići u Mumbai do 13 sati, ali polazak njezina vlaka je otkazan. Odluči putovati autobusom i njezin prijatelj Sudip, koji je tajno zaljubljen u nju, odveze je na autobusnu postaju. No autobus se pokvari i ne može krenuti. Uzrujana Anćal upoznaje Đaju i njih dvije započnu razgovor. Đaja saznaje da je Anćalin autobus pokvaren i zbog toga kasni, te da bi ona mogla zakasniti na razgovor za dobivanje vize i time propustiti priliku za odlazak u SAD na studij dizajna. Đaja ponudi svoju kartu Anćal, jer njezin autobus upravo kreće, a Anćal njoj daje svoju kartu jer se Đaji ne žuri toliko da stigne u Mumbai...

Fényképek

Tvoja sam sudbina 01Tvoja sam sudbina 02Tvoja sam sudbina 03Tvoja sam sudbina 04

Kritikak


Nincs vélemény
TOP LISTáK

Bejelentkezés

A TvProfil sütiket használ a webhely jobb felhasználói élményének és funkcionalitásának biztosítása érdekében. A sütikkel kapcsolatos további információ itt található: adatvédelmi irányelvek.