poster

Gradi(ONA): lifestyle emisija

GRADI (2021)

életmód | Horvátország
Rendező: Ivan-Goran Vitez

További vetítések
A műsor nem elérhető az országban
Felhasználói értékelés: 1/10

éVAD: 2

RéSZ: 3 - lifestyle emisija

TARTALOM ISMERTETő

„Gradi(ONA) nova je lifestyle emisija, koja ruši stereotipe o ženama majstorima i iz emisije u emisiju educira, inspirira i zabavlja.<hmn:linebreak/><hmn:linebreak/> Koncept emisije kakvu gledatelji do sada nisu imali prilike vidjeti na malim ekranima bavi se uređenjem interijera, a zbog neobičnog pristupa temi, neke bi čak mogla potaknuti i na renovaciju koju uopće nisu planirali. Što kad stvari na gradilištu krenu po zlu? Kako doskočiti propustima u ranijoj gradnji? Kako planirati i na što pritom paziti? Kako opremiti prostor i na čemu nikako ne štedjet?<hmn:linebreak/><hmn:linebreak/> Ana-Marija Percaić, glumica i dizajnerica interijera, uspjela je spojiti svoje dvije velike strasti u jedan projekt i gledateljima pružiti realno iskustvo renovacije objekta. Emisija prati kompletnu i detaljnu obnovu stare, zapuštene vikendice na Plešivici, a Ana-Marija prolazi kroz sve izazove, predstavlja rješenja i inspirira.

Termelő: Jelena Viljevac
Műsorvezetője: Ana-Marija Percaić

Fényképek

Gradi(ONA)Gradi(ONA)

Kritikak


Nincs vélemény
AJáNLáSOK
  • Revisited

    image
    We return to places which have been in the news - often a long time ago, sometimes recently - to see how local people are rebuilding their lives.
  • Az ifjú Sheldon (2017)

    image
    Az Agymenők (The Big Bang Theory) című sorozat előzményszériája a 9 éves Sheldon Cooper és családja megpróbáltatásait követi nyomon. Nem könnyű a matekzseni...
  • Merész hármak (2002)

    image
    Die Dreisten Drei – Die Comedy WG is a German sketch comedy series, which aired from 2003 to 2008 on Sat.1 and returned in February 2012 with a new cast.
  • Single Parents (2018)

    image
    A group of single parents form their own support system as they raise their kids and struggle to start new relationships.
TOP LISTáK

Bejelentkezés

A TvProfil sütiket használ a webhely jobb felhasználói élményének és funkcionalitásának biztosítása érdekében. A sütikkel kapcsolatos további információ itt található: adatvédelmi irányelvek.